Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul liberal Marilen Pirtea, la dezbaterea moţiunii împotriva Monicăi Anisie: 64% dintre mandatele de ministru au fost ocupate de reprezentanţi PSD

UVT
Marilen Pirtea UVT

Deputatul liberal Marilen Pirtea acuză ”comicul ridicol ascuns” în textul moţiunii depuse împotriva ministrului Educaţiei. ”Lipsa de viziune din ultimii 30 de ani, lipsa de asumare şi implicarea exagerată a pseudo-specialiştilor în educaţie ne-a adus unde suntem astăzi”, a afirmat reprezentantul PNL, potrivit news.ro.

În discursul ţinut de la pupitrul Camerei Deputaţilor, liberalul Marilen Pitea a început prin a se adresa colegilor ”care au trecut bacalaureatul la vârsta regulamentară” şi a subliniat ”comicul ridicol ascuns” în textul moţiunii depuse pe numele ministrului Educaţiei.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

El a făcut comparaţia între liderii de stânga şi copilul care şi-a ucis părinţii, după care a cerut clemenţă pe motiv că este orfan.

”Pandemia ne-a luat prin surprindere mai rău decât ne lua prin surprindere zăpada, iarna, an de an. (...) Statisticile spun că 64% dintre mandatele de ministru au fost ocupate de reprezentanţi PSD. Deziluzionant, efectele le vedem astăzi şi le vom resimţi multă vreme de acum încolo”, le-a spus Pirtea iniţiatorilor moţiunii simple.

El a acuzat ”celebrele fabrici de diplome, universităţile baronilor PSD”, dar şi ”nevoia de suprareglementare” a sistemului de învăţământ pe care susţine că ”o avansează semnatarii moţiunii”.

”Nu putem pretinde că lucrurile se schimbă de la zi la alta făcând acelaşi lucru. Lipsa de viziune din ultimii 30 de ani, lipsa de asumare şi implicarea exagerată a pseudo-specialiştilor în educaţie ne-a adus unde suntem astăzi. Voi pleda totdeauna pentru consens în domeniul educaţiei”, a mai afirmat Pirtea.

Citește și: E ruptură în PSD! Codrin Ștefănescu a explodat: Partidul este predat la cheie .

El le-a cerut colegilor săi deputaţi să ”dea” educaţiei zece ani ”fără nicio ingerinţă politică”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.