Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Ovidiu Raetchi, după incendiul de la şcoala din Sectorul 5: 'Administrațiile PSD din Capitală se ocupa doar de concerte, festivaluri și patinoare'

raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi cere explicaţii privind incendiul de la şcoala care a ars în sectorul 5 din Bucureşti. Liberalul acuză că administraţiile PSD din Capitală nu sunt deloc preocupate de îmbunătăţirea infrastructurii.

"O școală din Sectorul 5 a ars din temelii. Acest lucru s-a întâmplat noaptea trecută - nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă incendiul ar fi izbucnit în timpul orelor, la o școală cu 750 de copii, in condițiile in care aceasta NU avea nici măcar aviz de funcționare din partea ISU. Mai mult, potrivit relatărilor presei, din cauza presiunii scăzute a apei din zonă, pompierii nu au putut folosi hidranții și au apelat la ajutorul populației din jur. Primarul de sector și Gabriela Firea trebuie să răspundă urgent la aceste întrebări:

1.Se cunoștea fapul că școala 124 nu avea aviz ISU și ce măsuri au fost luate de primăria Sectorului 5 în acest sens?

2. Cum este posibil ca la 2 ani de la alegeri, în București, să existe școli care încă nu au avize ISU?

3. Care sunt soluțiile găsite de Primăria Sectorului 5 pentru ca elevii să nu piardă orele de curs?

În urmă cu câteva luni, tavanul unei școli din Sectorul 5 s-a prăbușit, dar se pare că Primăria Sectorului 5 și Primăria Capitalei nu au învățat nimic din aceste evenimente care puteau deveni tragice. Suntem la jumătatea mandatului dat de bucureșteni Gabrielei Firea &Co., iar bilanțul este unul dezastruos: prioritățile zero ar trebui să fie infrastructura și clădirile fără aviz, dar toate administrațiile PSD din Capitală se ocupa doar de concerte, festivaluri și patinoare în parcuri!", scris Ovidiu Raetchi pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.