Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Ioan Cupșa a tradus 'mesajul lui Dragnea' către Tudorel Toader: 'Fă ceva, că altfel îi aduc în sală'

Camera Deputatilor
Ioan Cupșa

Deputatul PNL Ioan Cupșa a declarat, despre suspendarea ședinței de plen a Camerei Deputaților, din cauza PSD, că absența de la vot a social-democraților la moțiunea simplă pe justiție reprezintă mesajul lui Dragnea față de revocarea lui Toader și anume „Tudorele, fă ceva, că altfel îi aduc în sală”, informează Mediafax.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea i-a pregătit întrebarea DECISIVĂ lui Tudorel Toader: când se decide soarta ministrului Justiției

De asemenea, liderul deputaților liberali Raluca Turcan susține că retragerea PSD de la vot este “o formă de șantaj instituțional la adresa lui Tudorel Toader”.

„Astăzi, PSD și ALDE, printr-un comportament tipic infracțional s-au folosit în Camera Deputaților pentru a pune presiune pe ministrul Justiției ca ei să rezolve temele de partid pe care le-au stabilit, modificările regulamentului penal și legea amnistiei și grațierii, principalul instrument prin care Liviu Dragnea în momentul de față își mai ține partidul”, a mai spus Turcan.

Liberalul a acuzat că Parlamentul este folosit „în reglarea de conturi între taberele din PSD”. Referitor la susținerea UDMR la votul din Parlament pe moțiune, Raluca Turcan se așteaptă ca afirmațiile publice asumate de aceștia să fie respectate.

Plenul Camerei Deputaților în care urma să fie votată moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum.

Suspendarea ședinței vine în contextul în care PSD a decis de grup parlamentar să nu se prezinte la vot.

Ulterior, Liviu Dragnea a anunțat că în partid există o stare de nemulțumire cu privire la Tudorel Toader și că va exista o discuție legat de această situație în coaliție, după revenirea premierului Viorica Dăncilă.

Întrebat care sunt nemulțumirile cu privire la Tudorel Toader, Dragnea la răspuns: „Ați văzut în spațiul public, ați văzut colegi la televiziuni, cum ar fi Florin Iordache. Așa am convenit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să discutăm și cu doamna Dăncilă ori vineri, ori luni, și cu domnul Toader. După care o să avem noi o discuție în PSD. Au fost lucruri contradictorii, sunt niște decizii luate în CEx care trebuie limpezite”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.