Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Radu Cristescu DESFIINȚEAZĂ propunerea PNL de la Comisia de Apărare: Mickey Mouse Popescu, tunul cu vânturi al lui Cîțu

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu critică dur propunerea PNL pentru şefia Comisiei de Apărare.Cristescu spune că Pavel Popescu, apărut în politică după morţile de la Coltectiv, este un personaj de desene animate şi că acesta nu poate conduce comisia de Apărare în contextul unui atac iminent al Rusiei asupra Ucrainei.

"Mickey Mouse Popescu, tunul cu vânturi al lui Cîțu

Încă nu vă era clar ce handicapat moral și politic a ajuns să conducă partidul istoric al Brătienilor? Mai era vreun român care n-a înțeles câte parale găurite face sluga lui Iohannis din fruntea PNL, adică ex-arestatul și bețivanul Cîțu? Țeparul de bănci americane ajuns șef al liberalilor a avut grijă să rezolve problema. Nominalizând ca președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională a Camerei Deputaților un nimeni cu bulbuci pe nume Pavel Popescu. Despre această caricatură liberală a tot scris presa, de și-a făcut lumea cruce cu amândouă mâinile : un nimeni în drum, cu școală de doi lei, făcută în mod dubios pe la tot felul de tarabe de mâna a treia, fost vânzător de paratrăsnete în România și săpător de șanțuri în Norvegia.

Acest băiețel de treizeci de ani și un pic e omul pe care rebutul cu spume Cîțu îl consideră cel mai potrivit pentru șefia Comisiei de Apărare, exact când războiul ruso-ucrainean bate la porțile Romaniei, iar țara are nevoie de oameni serioși în asemenea funcții, nu de neînțărcați cu pampers și pantaloni scurți, recrutați din batalionul de lingăi aerieni ai președintelui PNL.

Până și cei din conducerea PNL și-au pus mâinile în cap, când au văzut ce popândău cu franjuri le bagă pe gât marioneta lui Iohannis. Dar la marii liberali, dacă e ordin de la foca XXL prezidențială, se execută, nu se discută. Domnule premier Ciucă, pe dumnevoastră, ca general ( și liberal ) , nu vă ia cu frig când vă gândiți că acest neînțărcat în izmene va avea un cuvânt important de spus în legătură cu armata României și cu politica de apărare a țării, exact acum, când zeci de mii de militari ruși se pregătesc de război, la doi pași de granițele noastre ?

Sau poate ar trebui să ne resemnăm cu noua armă secretă a duetului Iohanis - Cîțu : tunul cu vânturi marca Pavel Popescu, încărcat cu iahnie de fasole și pus să tragă salve de avertisment înspre granița de Est", scrie Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.