Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu o maimuță /VIDEO

Derapaj extrem de grav, marți seara, la Digi 24, în prime-time! Analistul Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dăncilă, premierul propus de PSD, cu o maimuță. Toate acestea, fără ca realizatorul, jurnalistul Cosmin Prelipceanu, totodată, redactor-șef al postului de știri, să intervină în vreun fel.

Concret, CTP a râs de coafura lui Dăncilă și a spus că seamănă cu cea a pavianului cu mantie, cunoscut și sub numele de babuin. E posibil ca Prelipceanu să nu fi cunoscut termenul, însă asta nu e o scuză. Redăm, mai jos, transcriptul declarației lui Cristian Tudor Popescu însoțit de înregistrarea intervenției sale.

Citește și: Angajații unei mari companii din România amenință cu greva! Motivul este unul extrem de serios

„Încep să mă gândesc că Susănica Gâdea (n.r. sau Suzana Gâdea, membră marcantă a regimului ceaușist) sau Maria Bobu (n.r. fosta soție a lui Emil Bobu) erau niște lumini în guvernul lui Ceaușescu din anii 80. Cum a ajuns această doamnă? Nu pot să mă abțin, e incorect ce fac. Coafura aceasta îmi amintește de pavianul cu mantie (n.r. babuin, numit și cap de câine), e o specie pe cale de dispariție. Nu pot să nu mă gândesc, este exact modul cum e așezată podoaba capilară a pavianului cu mantie.

Cum a ajuns Viorica Vasilica Dăncilă să fie propusă premier? Prin refuzuri repetate ale unor grei ai partidului. Lia Olguţa Vasilescu, Mihai Fifor, Paul Stănescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu au refuzat, în serie, să primească această funcţie şi nici nu au încercat să propună pe cineva din sfera lor de influenţă.

Citește și: Demisie de răsunet în CNA! Care este motivul

Ce arată asta? Că guvernarea în acest moment nu e văzută ca o afacere profitabilă politic de către nomenclatura PSD pentru perioada următoare, sunt primii care ştiu că toate aceste măsuri populiste, aiurite ale guvernelor precedente în acest an îşi vor arăta consecinţele sumbre în scurtă vreme.

Deja şi le arată, creşterea preţurilor, inflaţia mănâncă aceste creşteri salariale cu care au ameţit oamenii, scumpirea creditelor, explozia leului şi apocalipsa fiscală pe care a pus-o la cale Tudose.

Citește și: Lovitură neașteptată! Ce funcție ar viza în viitor Klaus Iohannis! Nu cea de președinte al României

E un terorism fiscal pe care îl exercită aşa-zisa revoluţie fiscală, aceste premise îi fac pe greii PSD să fugă de guvernare, de funcţia de premier. Dăncilă e net inferioară lui Sevil Shhaideh - respinsă de Iohannis - care măcar ştia administraţie, ceva guvernare, în vreme ce abilităţile acestei doamne ne sunt necunoscute. Nu ştie decât să spună da şi aşa se va întâmpla de acum înainte. Nu vom mai avea situaţii ca cele generate de Grindeanu sau Tudose care au avut nişte poziţii personale. Nu va avea niciun fel de atitudine, va spune şi va face ce i se va transmite.”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Problema mare pentru Halep la Australian Open! Ce s-a întâmplat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.