Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment PSD: Bucureștiul ar putea fi invadat de insecte și rozătoare

https://www.banatulazi.ro
sobolani

Liderul consilierilor generali PSD București, Aurelian Bădulescu, transmite joi că este nevoie de o ședință de urgență a Primăriei Capitalei pentru că firma care realiza deratizarea și dezinsecția în București a intrat în insolvență și nu are cine să combată dăunătorii.

„Primăria Municipiului București trebuia să efectueze până la aceasta dată primul tratament preventiv contra dăunătorilor. Până în acest moment nu a fost adoptat Planul Unitar de Acțiune, plan ce prevede modalitatea și intervalul de deratizare și dezinsecție de la nivelul capitalei. Compania municipală Eco Igienizare, companie ce are delegat serviciul public a fost forțată să intre în insolvență de către actuala administrație condusă de către Nicușor Dan, astfel că această prestație obligatorie a municipalității nu poate fi executată de către nici o altă entitate comercială.

Grupul Consilierilor Generali PSD solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune. Consilierii Generali ai Partidului Social Democrat atrag atenția asupra pericolului apariției unei situații periculoase la adresa sănătății cetățenilor Municipiului București”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.