Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi DE AMPLOARE ale polițiștilor din București și alte două județe, într-un dosar de evaziune fiscală și spălarea banilor: Prejudiciu IMENS

observatorulph.ro
perchezitii

Poliţia Capitalei face, miercuri, nouă percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu estimat la 1,3 milioane de lei. Persoanele vizate ar fi înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli fictive pentru a reduce baza de impozitare.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fac, miercuri, nouă percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, anunță News.ro.

Citește și: Cadou DE MILIOANE primit de Simona Halep, în SUA: Ce bolid de lux a primit românca de la o celebră companie - FOTO

”Bănuiţii au înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni economice reale, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului”, anunţă Poliţia Capitalei.

În dosar sunt vizate nouă persoane care vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 4.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.300.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.