Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi! Trei indivizi înarmați au tras în două persoane aflate în fața unui restaurant din Chiajna

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Trei indivizi înarmați cu mai multe arme au tras în două persoane aflate în fața unui restaurant din Chiajna. Unul a tras cu pușca într-o mașină în care erau patru persoane, altul cu pistolul în cele două victime, rănindu-le.

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, marți au avut loc percheziții în 9 locații din București și județul Ilfov, într-o cauză în care se fac cercetări față de trei suspecți pentru tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Suspecții au tras asupra unor oameni aflați într-o mașină

Din cercetările de până acum a reieșit că, în seara zilei de 15 ianuarie 2024, în parcarea unui supermarket situat în comuna Chiajna, județul Ilfov, trei persoane înarmate cu două arme de foc letale (armă de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă și armă de foc letală scurtă, de tip pistol), pentru care nu aveau permis de port și uz de armă, au mers cu două autovehicule în parcarea unui complex comercial. În fața unui restaurant, unul dintre suspecți a tras un foc cu pușca, spre o mașină în care se aflau patru persoane.

Un alt suspect a tras de mai multe ori cu pistolul către una din persoanele vătămate, provocându-i răni ce i-au pus viața în primejdie, necesitând pentru vindecare un număr de 25-30 zile de îngrijiri medicale, precum și către o altă persoană, căreia i-a provocat o leziune traumatică ce a avut nevoie pentru vindecare de 1-2 zile de îngrijiri medicale, nepunându-i viața în primejdie.

Dosarul penal s-a constituit pe 15 ianuarie 2024 pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, fiind preluat prin ordonanță de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pe 17 ianuarie.

Au fost emise trei mandate de aducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.