Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperă ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES / VIDEO

Agerpres

Agenția Națională de Presă AGERPRES lansează, miercuri, 16 martie 2016,propria ARHIVĂ FOTOGRAFICĂ, în cadrul unui eveniment de amploare, ce va avea locla Palatul Parlamentului, în Sala C.A. Rosetti, începând cu ora 17:00.

AGERPRES deține o vastă arhivă de fotografii, ce cuprinde peste zece milioane de imagini realizate din anul 1927 până astăzi, cadre care relevă aspecte importante dinviaţa politică, cultural-artistică, economică, socială și sportivă a ţării, dar și marile transformări și evenimente care au avut loc de-a lungul timpului.

O selecție dintre cele mai relevante fotografii din ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES va fi dezvăluită la finalul evenimentului de lansare, unele din aceste imagininefiind publicate niciodată până acum.

Ne bucurăm de prezențe importante, de participanți de renume la nivel internațional,precum: vicepreședintele Associated Press, membru al consiliului care acordă premiile Pulitzer,John J. Daniszewski, membrii consiliului de conducere aEANA (Alianța Europeană a Agențiilor de Presă), dar și ai altor agenții partenere, reprezentanți ai Guvernului și ai ambasadelor și parteneri ai Agenției Naționale de Presă. De asemenea, vor fi martore la evenimentul de lansare a ARHIVEI FOTOGRAFICE AGERPRES, figuri emblematice, precum Margareta Pâslaru, Ivan Patzaichin sau Cristian Gațu, care vor avea ocazia să privească fotografii de arhivă în care se regăsesc.

Partenerul oficial al AGERPRES pentru acest eveniment este Autoklass Grup.

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cucaracterimparțial, și de a fi principalasursă de informarepentrucetățenii și instituțiiledințară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știritematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciilevideo și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare, se anunţă într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.