Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCOPERIRE interesantă pe Marte: A fost zărit un pantof! Ce spun oamenii de știință

marte

O nouă imagine capturată de rover-ul Opportunity stârnește controverse printre amatorii teoriei conspirației din întreaga lume! Un obiect misterios de forma unui pantof a fost descoperit într-una dintre imaginile trimise de Opportunity pe Pământ, iar ipotezele pasionaților de domeniu au apărut imediat! "În timp ce studiam imaginile realizate de rover-ul de pe Marte, am descoperit un pantof pe marginea unui crater. Acesta a aparţinut probabil unui individ dintr-o specie implicată într-un război, iar el este singura dovadă că acel individ a existat", a declarat autorul american Scott C. Waring, pe blogul său ,,UFO Sightings Daily", conform descopera.ro.

content-image

Citește și: EXPLOZIE într-o capitală, la Ambasada Chinei: Mai mulți morți și răniți

 

Enigmaticul obiect a fost zărit în zona ecuatorului planetei Marte. Opportunity nu este la prima descoperire de acest gen. De-a lungul timpului, rover-ul a trimis mai multe imagini care le-au întărit ipotezele iubitorilor de teoria conspirației.

content-image

Cea mai recentă descoperire a fost făcută pe 24 august, într-o poză pe care Opportunity o furnizase în anul 2013! În imaginea care pare absolut normală cu suprafața planetei roșii, Waring a observat obiectul în formă de gheată despre care crede că a aparținut unui soldat care a pierit în război sau chiar unui rege marțian. De asemenea, un alt obiect care seamănă cu un pantof a fost identificat în aprilie, într-o fotografie surprinsă de rover-ul Curiosity.

Cel mai probabil, ipotezele de acest gen vor fi intensificate, sunt de părere experții, mai ales că în luna octombrie un alt rover, denumit Schiaparelli, va fi trimis pe Marte. Acesta va avea același obiectiv: căutarea vieții extraterestre. Schiaparelli va amartiza în regiunea Meridiani Planum, aflată în apropierea ecuatorului planetei roșii, anunță descopera.ro.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.