Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire macabră - 18 cadavre găsite într-o pădure din Grecia devastată de incendii / În zonă se află și pompierii români detașați

theguardian.com
grecia incendiu

18 cadavre au fost găsite într-o pădure care a ars în timpul uriașelor incendii de vegetație, potrivit BBC. În zonă se află și pompierii români detașați în Grecia.

18 cadavre au fost găsite într-o zonă împădurită din nordul Greciei, afectată de incendiile de vegetație în ultimele patru zile, au anunțat pompierii greci.

Informațiile inițiale sugerează că victimele sunt migranți. Un medic legist și o echipă de investigație vor merge în pădurea Dadia pentru a face o anchetă.

În zonă se află și pompierii români detașați în Grecia.

„Pompierii români din cadrul modulului național specializat de stins incendii de pădure și-au terminat cu succes prima misiune, iar la solicitarea ofițerului de legatură elen, aceștia s-au deplasat în zona Dadia, pentru o altă intervenție. În aceste momente, colegii noștri acționează pentru stingerea unui incendiu, pe un front de peste 3 km”, a anunțat IGSU.

Regiunea Evros din nord-estul Greciei este situată lângă granița cu Turcia. Zona a fost devastată de incendiile de vegetație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.