Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire macabră - Cadavrul unui bărbat de care erau legate două găleți cu nisip a fost găsit într-o fântână

24BreakingNews
fantana pompieri

Cadavrul unui bărbat care avea două găleți cu nisip legate cu sârmă, la o mână și un picior, a fost găsit într-o fântnă din localitatea Cămârzana, județul Satu Mare, transmite Mediafax.

Reprezentanții IPJ Satu Mare au declarat, joi, că fac cercetări într-un dosar de omor, după ce au fost sesizați, miercuri că într-o fântână din localitatea Cămârzana a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

„În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că polițiștii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și totodata pentru identificarea persoanei găsite decedată”, au au declarat reprezentanții IPJ Satu Mare.

Citește și: SCANDAL cu soțul purtătoarei de cuvânt a lui Klaus Iohannis, pilot la Tarom: 'Ne-au pus șefi tot felul de mercenari'

Primarul comunei Cămârzana, Florin Ionici, a declarat, joi, că bărbatul este un localnic de peste 80 de ani care a fost dat dispărut în luna noiembrie a anului trecut.

„A fost descoperit cadavrul într-o fântână nefolosită. O mână și un picior erau legate cu sârmă de două găleți cu nisip, ca să fie scufundat în apa fântânei, să meargă la fund. Poliția cercetează, sunt audiate mai multe persoane, nu știm dacă a fost omorât înainte de a fi aruncat în fântână”, a a declarat edilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.