Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire macabră în Mexic: peste 19 trupuri calcinate au fost descoperite în apropierea frontierei cu SUA

Cel puţin 19 trupuri calcinate au fost descoperite sâmbătă în Miguel Aleman, un oraş mexican situat în apropierea frontierei cu Statele Unite ale Americii, a anunţat parchetul din statul Tamaulipas (nord), transmite AFP, potrivit AGERPRES.

Poliţia a descoperit pe un drum de ţară "două vehicule arse, precum şi resturi umane", a menţionat parchetul într-un comunicat. Două cadavre calcinate se aflau pe locurile din faţă într-unul dintre vehicule - o furgonetă - alte două în exterior şi 15 în partea din spate.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, "moartea a fost cauzată de proiectile cu arme de foc, apoi (cadavrele) au fost incendiate".

La faţa locului nu a fost găsit niciun cartuş, prin urmare parchetul nu exclude ca victimele să fi fost ucise în altă parte.

Citește și: Donald Trump, primele declarații după plecarea de la Casa Albă: 'Vom face ceva!'

Situat pe hotarul statului Nuevo Leon, Miguel Aleman, oraş cu 20.000 de locuitori, se află la graniţa cu oraşul american Roma (statul Texas).

Regiunea este în mod constant teatru de confruntări între cartelul Nord-Vest, care controlează o parte din Nuevo Leon, şi cartelul Golfului, care de decenii deţine supremaţia în Tamaulipas.

În ianuarie 2019, 24 de cadavre, dintre care 15 calcinate, au fost descoperite la Miguel Aleman, după confruntări între grupări criminale.

Din decembrie 2006, în Mexic s-au înregistrat peste 300.000 de decese violente, adesea având legătură cu crima organizată, îndeosebi cu cartelurile de droguri care îşi dispută rutele către SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.