Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, primele declarații după plecarea de la Casa Albă: 'Vom face ceva!'

trump

Fostul președinte al SUA,  Donald Trump a fost misterios în legătură cu planurile sale de viitor în primele declarații publice de când a părăsit Casa Albă la începutul acestei săptămâni, dar a sugerat că acțiunile sunt în lucru, potrivit unui raport, informează Fox News.

Trump a fost rugat să comenteze următorul în timp ce se afla la clubul internațional de golf Trump din Palm Beach, Florida. El a dat un scurt răspuns înainte ca unul dintre asistenții săi să-i spună reporterului Washington Examiner să plece.

„Vom face ceva, dar nu acum”, a spus fostul președinte.

Citește și: Raed Arafat: ‘Pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea’

Trump a sosit la complexul său din Mar-a-Lago miercuri dimineață, cu puțin timp înainte ca președintele Biden să fie inaugurat și a fost văzut jucând golf la clubul său a doua zi. Până în prezent, Trump a dat puține declarații despre ce intenționează să facă după mandatul său.

Parlamentarii democrați au continuat procedurile de punere sub acuzare cu privire la legătura lui Trump cu revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu. Liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, D-N.Y., A anunțat programul preliminar pentru procesul lui Trump vineri seară, la câteva zile după ce parlamentarii din Cameră au votat imputarea fostului președinte pentru o singură acuzație de incitare la insurecție.

Procedurile de judecată vor începe în săptămâna 8 februarie.

Dacă Senatul votează pentru a-l condamna pe Trump pentru acuzația de „incitare la o insurecție”, el ar putea fi împiedicat să candideze din nou la funcții în viitor, inclusiv la alegerile prezidențiale din 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.