Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descriere FABULOASĂ! Simona Halep, văzută prin ochii unei adversare: 'Te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea'

simona halep

Andrea Petkovici a lăudat-o pe campioana de la Wimbledon, Simona Halep, înaintea Turneului Campioanelor, competiție ce se va desfășura între 27 octombrie și 3 noiembrie și e dotată cu premii de 14 milioane de euro.

"Iubesc să joc contra Simonei Halep deoarece este o sportivă grozavă și te forțează să oferi cel mai buni tenis al tău. În plus, îți permite să faci asta fiindcă nu este ca Serena, cu forța ei. Nu este puternică și înaltă, așa că are nevoie să-și folosească tot talentul. Te face să mergi până la extrem și să forțezi încă o lovitură. Într-un meci m-a făcut să dau un drop shot și apoi să vin la fileu. Bravo ție, Simona!

Citește și:  Decizie de ULTIMĂ ORĂ - Când va fi supus la vot proiectul pentru desființarea SIIJ

Trebuie să scoți tot ce ai mai bun pentru a o învinge, pentru că este atât de abilă și inteligentă! Deschide terenul foarte bine. Aleargă, aleargă, aleargă, ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea, dar într-un final tot pierzi punctul! Este chiar enervant!", a declarat Andrea Petkovici pentru cotidianul Der Westen, cele două rivalizând de nouă ori, Simona câștigând opt întâlniri.

Bianca Andreescu şi Ashleigh Barty sunt principalele favorite la câştigarea Turneului Campioanelor, cel puţin aşa susţin casele de pariuri. Bookmakerii au publicat cotele pentru câştigarea competiţiei, iar numărul unu şi patru din ierarhia mondială sunt văzute favorite.

Așadar, Bianca Andreescu și Ashleigh Barty au o cotă de 4.5 la obținerea trofeului, în timp ce Simona Halep a primit a cincea șansă pentru a câștiga turneul, cu o cotă de 7.5. Deși a câștigat ediția de anul trecut, Elina Svitolina a priit aceleași șanse ca jucătoarea din Constanța.

Naomi Osaka are șansa a treia, cu o cotă de 5, în timp ce pe poziția a patra în ierarhia cotelor se află Karolina Pliskova, cu 7. Petra Kvitova a primit cota 9, iar Belinda Bencic, ultima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, are cota cea mai mare, 12.

Turneul Campioanelor va avea loc la Shenzhen, în China, competiție care se va desfășura în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.