Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deşi a suferit o lovitură la coaste la meciul cu Suedia, Lewandowski va juca sâmbătă pentru Bayern

Robert Lewandowski va juca sâmbătă pentru Bayern Munchen în întâlnirea de campionat de la Freiburg, deşi a suferit o lovitură la coaste în timpul meciului Polonia - Suedia (2-0) din barajul de calificare la Cupa Mondială 2022, informează DPA.

Antrenorul bavarezilor, Julian Nagelsmann, a declarat vineri că atacantul polonez va evolua probabil la Freiburg în ciuda acestei accidentări. "Robert vrea mereu să joace şi are o toleranţă foarte mare la durere. Mă aştept să fie în echipă", a spus tehnicianul. "Nu vom risca deloc, vrem să-l avem apt miercuri" în meciul cu Villarreal din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a adăugat Nagelsmann, conform Agerpres.

Bayern ar urma să conteze sâmbătă şi pe mijlocaşul Leon Goretzka şi fundaşul Niklas Suele, refăcuţi după accidentări. Primul dintre aceştia a fost indisponibil patru luni din cauza unei probleme la genunchi, iar al doilea a lipsit câteva săptămâni după ce s-a accidentat la coapsă.

Nagelsmann a spus că fundaşul canadian Alphonso Davies, care a avut probleme cardiace, ar urma să fie apt pentru returul cu Villarreal. Davies este deocamdată indisponibil, la fel ca atacantul camerunez Eric Maxim Choupo-Moting, care a contractat coronavirusul, şi mijlocaşul Joshua Kimmich, a cărui prietenă aşteaptă al treilea copil.

Nagelsmann a precizat că nu-şi va odihni jucătorii în campionat, unde Bayern are un avans de 6 puncte faţă de a doua clasată Borussia Dortmund, care va primi sâmbătă vizita lui RB Leipzig, ocupanta locului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.