Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despărțire șoc la Hollywood: Și-au spus adio după 11 ani de căsnicie

Profimedia
Natalie Portman Benjamin Millepied

Despărțire șoc la Hollywood: Și-au spus adio după 11 ani de căsnicie

După 11 ani de căsnicie, unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood se desparte! Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied au decis să pună capăt relației lor, după ce acesta ar fi înșelat-o cu o activistă pentru mediu în vârstă de doar 25 de ani. Natalie Portman și Benjamin Millepied au împreună 2 copii, scrie click.ro.

Pe data de 4 august, Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied sărbătoreau aniversarea a 11 ani de la căsătorie, însă, se pare că relația acestora tocmai a ajuns la final, iar actrița a fost văzută fără verighetă, chiar în ziua aniversării. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Us Weekly, motivul ar fi faptul că francezul a înșelat-o pe Natalie Portman cu o activistă pentru mediu, în vârstă de doar 25 de ani.

Benjamin Millepied (46 de ani) și Natalie Portman (42 de ani) au împreună 2 copii, pe Amalia (6 ani) și Aleph (12 ani). Conform Us Weekly, o sursă apropiată cuplului a declarat că „după ce s-a aflat despre aventura lui, au încercat să își repare căsnicia, dar, în prezent, sunt despărțiți.” Deja de câteva luni circulau zvonuri cum să Benjamin Millepied ar fi avut o aventură, iar aceași sursă din jurul fostului cuplu a spus că Natalie Portman „credea că aventura lui a fost o legătură scurtă și prostească, care nu înseamnă nimic pentru el.”

Amanta francezului ar fi o activistă pentru mediu în vârstă de 25 de ani

În ce privește amanta coregrafului francez, se pare că ar fi vorba despre Camille Étienne, o activistă pentru mediu, în vârstă de doar 25 de ani. Se pare că în ciuda gestului soțului ei, Natalie Portman a rămas devotată căsniciei dintre cei doi, dorind să repare relația cu soțul ei, de dragul copiilor celor doi.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, lucrând împreună pentru filmele „Black Swan” (2010) și „Vox Lux” (2018).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.