Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii de groază date de fiica bătrânului omorât de copii pentru a-i fura bicicleta: Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit

Linkdin
acces interzis politia crima

Scene de groază au fost dezvăluite de fiica bătrânului care a fost omorât de trei copii pentru a-i fura bicicleta.

Localnicii din Căldărăști, județul Buzău, sunt șocați după ce un sătean de 81 de ani a fost ucis în timp ce se afla la tăiat de viță-de-vie. Cadavrul a fost găsit doar cu șosetele în picioare și cu multe răni, semn că victima ar fi fost chinuită înainte să-și dea ultima suflare.

Victima este Samoilă Tudor, un om cumsecade, fost angajat la CFR în Pogoanele. Joi, trecuse pe la un magazin din sat pentru a-și lua pâine, după care a revenit printre butucii de vie, unde lucrase toată ziua.

Primele date arată că ar fi fost atacat la un moment dat de cei trei puștani, care l-ar fi urmărit pe nea Samoilă de la barul din sat, relatează Adevarul.

„Ce am înțeles de la copii este că l-ar fi văzut la magazin că are bani și l-ar fi urmărit. Nu aveau copiii ce să caute tocmai din sat până aici, în vie, pentru că sunt câțiva kilometri”, spune un nepot al victimei.

Trupul fără suflare al octogenarului a fost descoperit a doua zi de un sătean care mergea să-și lucreze via. De la el s-a aflat în tot satul că nea Samoilă a fost omorât în bătaie și lăsat fără haine.

„Era pe burtă, cu mâinile lângă cap, cu fața într-o parte, doar cu șosete în picioare, în pielea goală, iar la mâna stângă se cunoștea cum a căutat să se zbată, să râcâie pământul”, declară Marcel Busuioc, bărbatul care a descoperit cadavrul.

Mai târziu, s-a dus vestea că ucigașii ar fi trei copii din sat, pe care o cameră de supraveghere de la un grajd i-ar fi înregistrat mergând după bătrân. Familia bătrânului care ar fi fost ucis în bătaie de cei trei copii este în stare de șoc.

Detalii de groază date de fiica bătrânului omorât de copii pentru a-i fura bicicleta: Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit

Rudele spun că victima avea multe răni de la loviturile primite, iar la mâini erau semne lăsate de o funie, semn că atacatorii îl imobilizaseră.

„A fost legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit de niște minți bolnave ale unor copii. Cred că a murit în niște chinuri și dureri foarte mari”, mărturisește Elena Voinea, fiica victimei.

Bicicleta pentru care octogenarul a fost omorât în bătaie a fost găsită în curtea puștiului de 15 ani. Minorii acuzați de uciderea bătrânului Samoilă sunt asistați la anchetă de către reprezentanții Protecției Copilului Buzău.

Cei trei copii bănuiți că i-au provocat moartea bătrânului de 81 de ani provin din familii sărmane, beneficiare de ajutor social. Băiatul de 15 ani a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă din Buzău, pentru expertiză, iar ceilalți doi au ajuns într-un centru de primire în regim de urgență al Protecției Copilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.