Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii din intimitate: Prințul Charles era reticent în fața ideii de divorț

prince-charles

Prințul Charles al Marii Britanii era refractar în fața ideii de divorț cu un an înainte de a se căsători cu Diana, după cum reiese dintr-o scrisoare din 1980 și scoasă la vânzare în SUA, relatează vineri AFP.

"Sper sincer că v-ați revenit din ceva atât de traumatizant ca o căsătorie și un divorț într-o perioadă atât de scurtă de timp", îi scria el lui Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal, pe care o cunoscuse în 1975.

"Din fericire ați descoperit greșeala la timp și nu ați apucat să întemeiați o familie", adăuga el. "A întemeia o familie și a a face o asemenea greșeală este un lucru care mă îngrijorează profund", mărturisea prințul Charles.

Scrisoarea scrisă de mână pe o coală de hârtie cu antetul Castelului Windsor, lungă de șapte pagini, a fost scoasă la vânzare cu 3.900 de dolari de un colecționar din Los Angeles, Alicia Carroll, specializată în suvenire legate de monarhia britanică.

Scrisoarea face parte dintr-un pachet de șase scrisori pe care Prințul Charles i le-a trimis lui Janet Jenkins, a declarat AFP colecționara, care a asigurat că le-a cumpărat direct de la destinatară.

Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana în iulie 1981. Ei au divorțat în 1996, cu un an înainte de moartea Dianei într-un accident de mașină la Paris.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.