Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DETALII grave despre jucătorul Craiovei care era să moară pe teren: A fost inconştient între 30 de secunde şi un minut, avea convulsii şi mandibula blocată

www.digisport.ro

Medicul echipei CSU Craiova, Claudiu Stamatescu, a anunțat, sâmbătă, că fotbalistul Valentin Mihăilă, care a fost dus cu ambulanţa la spital în timpul meciului cu CSM Politehnica Iaşi, a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut și că avea convulsii şi mandibula blocată.

Citește și: Noi detalii SCANDALOASE ies la iveală în scandalul secretarei care a făcut un film pentru ADULȚI în Universitatea Politehnica din Timișoara

Doctorul echipei CSU Craiovei, Claudiu Stamatescu, a dat asigurări că jucătorul oltenilor este acum în afara oricărui pericol.

"Este recuperat în totalitate. A făcut toate investigaţiile necesare, pentru a evita o anumită afecţiune ascunsă. A rămas la Iaşi, sub supravegherea unui medic de la Poli, şi a făcut investigaţii suplimentare, tomograf, iar starea lui este foarte bună. Era foarte bine încă din momentul în care ajunsese la spital. Avea o jenă la nivelul mandibulei, avea o mică durere la braţ, pentru că a căzut cu capul pe braţul stâng, însă totul este ok. Cred că în două-trei zile o să fie 100% apt pentru antrenamente fără probleme", a explicat Stamatescu, la DigiSport.

Medicul a precizat că fotbalistul a fost inconștient între 30 de secunde și un minut și că e posibil ca ambulanța să fi intervenit mai târziu decât ar fi fost normal.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze

"Era inconştient când am ajuns la el, avea un fel de convulsii, mandibula blocată. În astfel de situaţii, e foarte periculos să intri în panică. Aveam de lucrat şi cu jucătorii care erau agitaţi şi efectiv nu ne dădeau spaţiu să facem ce trebuie pentru primul ajutor. Mihăilă şi-a revenit înainte de a fi urcat în ambulanţă, a fost inconştient între 30 de scunde și un minut. La spital era deja conştient, dar trebuia să-l transportăm acolo pentru a-i face toate investigaţiile. Sunt destul de frecvente astfel de situaţii, în special în box, dar viaţa lui putea fi pusă în pericol. E posibil ca ambulanţa să fi intervenit puţin mai târziu decât ar fi fost normal, dar când a intrat Mihăilă începuse să-şi revină", a spus Stamatescu.

Doctorul a mai spus că Laurenţiu Rus, cel care l-a lovit pe Valentin Mihăilă cu pumnul în zona gâtului, a mers la spital şi a fost tot timpul lângă acesta.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Spiridon" din Iași după ce s-a prăbușit pe gazon în urma unui pumn primit în zona gâtului din partea jucătorului gazdelor, Laurenţiu Rus, care a fost eliminat imediat din joc. Valentin Mihăilă a fost imobilizat cu un guler cervical, urcat în ambulanţă şi dus la spital. În locul său a fost introdus Fedele. Meciul a fost câștigat de CSU Craiova, scor 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.