Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii nebune din interiorul PNL: Călin Popescu Tăriceanu spune ce se întâmplă cu liberalii

www.secundatv.ro
tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dezvăluie detalii incendiare din interiorul PNL. Copreşedintele ALDE spune că mulţi lideri ai liberalilor au rămas sideraţi atunci când au auzit că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor ca PNL să fuzioneze cu UNPR.

Citeşte şi: Război total între PSD şi PNL: Liberalii lovesc dur la vârful social-democraţilor

"Cred că Liviu Dragnea care e preşedintele celui mai mare partid din România nu şi-ar permite să iasă în public cu astfel de informaţii dacă nu ar avea o bază solidă. Declaraţiile PNL sunt extrem de hazardate că merg spre o fuziune cu UNPR, deşi spuneau că e un partid nefrecventabil. Intră în discuţii pentru fuziune, chiar dacă membrii importanţi nu vor această fuziune. Ei nu doreau cu niciun chip ca această fuziune să se realizeze. Unul din colegii liberali îmi spunea că au mai pierdut 3 procente din cauza acestor încercări de fuziune. Conducerea PNL e într-o degringoladă totală. Nu am nicio explicaţie pentru această mutare din PNL. I-am întrebat pe cei de acolo şi au spus că nu au nici ei vreo explicaţie. Reacţia liderilor a fost de evidentă respingere. E o derută care domneşte la nivelul de conducere al partidului.", a spus Tăriceanu la RTV.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îi face praf pe liberali: Ce dezvăluiri face şeful PSD

Şeful Senatului îl avertizează pe Klaus Iohannis în privinţa dorinţei şefului statului de a avea din toamnă "guvernul să". :Nu avem alegeri? Nu suntem democraţie? Nu alegerile dau guvernul? Preşedintele trebuie să recunoască votul popular.", a mai spus Tăriceanu.

Tăriceanu şi-a permis chiar să râdă de progresişti. "UNPR nu a mai rămas nimic din el. Cu cine să ne mai aliem? Partidul care va veni cu programul de uvernare cel mai convingător şi să refacă economia ţării distrusă de tehnocraţi va obţine majoritatea voturilor românilor.", crede Tăriceanu, care nu va merge la consultările de luni cu Iohannis. "Am discutat azi personal cu preşedintele. Nu pot să particip la întâlnirea de luni. Vom fi însă reprezentaţi acolo.", a încheiat Tăriceanu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, ultimatum pentru UNPR: Fuziune cu PSD sau ADIO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.