Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ȘOCANTE despre moartea lui Charles Aznavour: Cum și unde a fost găsit artistul + Cauza oficială a morții

www.songhall.org
 Charles Aznavour

Cântăreţul Charles Aznavour a decedat luni dimineaţă din "cauze naturale", în urma unei "insuficienţe cardio-respiratorii'', a precizat marţi pentru AFP procurorul din Tarascon, Patrick Desjardins, dezvăluind rezultatele autopsiei realizate marţi.

"Ipoteza înecului ca urmare a unui leşin este exclusă", a adăugat procuratorul. Corpul artistului a fost găsit luni spre prânz la domiciliul său din Mouries (Bouches-du-Rhône), "întins în cada din baia adiacentă camerei defunctului", a precizat parchetul din Tarascon într-un comunicat, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția Ecaterinei Andronescu cu privire la subiectul săptămânii: „Este convingerea mea fermă”

O anchetă pentru stabilirea cauzei morţii a fost deschisă de către brigada de investigaţii din Arles, sub îndrumarea procurorului din Tarascon.

În urma autopsiei realizate la centrul medical din Nîmes s-a stabilit că decesul cântăreţului "survenit în dimineaţa zilei de 1 octombrie este urmarea unui edem pulmonar acut provocat de o insuficienţă cardio-respiratorie care nu a mai putut fi tratată de medici", se mai precizează în comunicat.

Citește și: Dezastru pentru Pro TV! Ce rival a reușit să-l pună la pământ

"Caracterul suspect al decesului poate fi exclus, dar circumstanţele morţii nu sunt cunoscute cu precizie", a declarat luni presei Patrick Desjardins, în faţa domiciliului cântăreţului.

Corpul neînsufleţit a fost înapoiat familiei. În faţa intrării în proprietatea artistului din Mouries, unde erau depuse circa 20 de buchete de flori, câteva persoane au venit marţi după-amiază să se reculeagă.

Citește și: Modificări radicale la TVR-Doi oameni de bază au fost înlocuiți

Cântăreţul şi actorul cu o carieră de peste 70 de ani s-a stins din viaţă la domiciliul său din Alpilles, în sud-estul Franţei, acolo unde artistului îi plăcea să se relaxeze, suscitând un val de omagii din partea tuturor generaţiilor de admiratori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.