Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii șoc în cazul olimpicei decedată la Neamț. Ambulanțierul, filmat în timp ce îi promite tânărului care a drogat-o că îl scapă basma curată

facebook
shara eleva olimpica moarta la neamt

Tatăl Sharei, fata moartă în casa unui tânăr cunoscut pe internet, la Neamț, face dezvăluiri uluitoare în cazul morții acesteia.

Acesta susține că ancheta nu s-a desfășurat corect și prezintă imagini în care unul dintre ambulanțieri îi promite tânărului că va scăpa basma curată.

Tatăl Sharei: La ora 12:03 a intrat în casă. A plecat la ora 2:30 din București și a ajuns la Piatra Neamț la 8:30.

Reporter: El spune că a așteptat-o la gară, s-a urcat în mașina lui, probabil au mai stat prin oraș...

Tatăl Sharei: Nu au mai stat în oraș. Au fost la mall, după care el s-a dus și a cumpărat niște droguri și la rândul lui, în noaptea aceea, a distribuit droguri la 10 băieți. În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa. Dar merge de două ori acolo.

Reporter: A chemat ambulanța la 1:21...

Tatăl Sharei: Da, abia atunci a sunat la 112.

Reporter: Deci 15 minute mai târziu ajung medicii... Aceștia întreabă dacă a făcut avort!

Tatăl Sharei: Da, din cauza sângelui care era pe jos. Ea, ultimul semn de viață l-a dat la ora 1:23. Atunci s-a mai auzit o dată și la revedere, nu a mai dat niciun semn. Tatăl lui, la 1:30, zice nu are puls, nu se simte nimic. Deci tatăl lui, până să ajungă echipajul de salvare. Ei puteau să sune de atunci, să trimită mai repede pentru că este grav. Ei au spus că a leșinat și că îi curge puțin sânge. Nici măcar nu mi se pare că au făcut o anchetă corespunzătoare, sau nici nu știu cum să îi spun. Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită.

Tatăl Sharei: Se aude și cum unul dintre ambulanțieri iese în garaj, Îl sună pe un șef de-al lui și îl întreabă ce să le spună celor de la București. Se aude... Îi spune că nu are semne de violență și că o să-i găsească ei ceva când o desfac, o să îi găsească ceva patologic și îl scapă.

Fata a murit intoxicată cu droguri, dar și în urma unei hemoragii puternice

Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roșie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morții, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin.

Tot la necropsie, medicii legiști au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicație cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut și sub numele de efedronă.

După tragedie, Matteo Gabor a fost reținut de procurorii DIICOT alături de doi traficanți de droguri pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.