Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii șocante despre otrăvirea lui Abramovici: Oligarhul și-a pierdut vederea o perioadă

businessmagazin.ro
abramovici

Patronul Chelsea FC, Roman Abramovici, împreună cu negociatori de pace ucraineni, ar suferi de simptomele unei presupuse otrăviri. Un articol din Wall Street Journal sugerează că oligarhul Roman Abramovici ar putea suferi de simptomele unei presupuse otrăviri.

Oligarhul rus şi alte persoane care au prezentat aceste simprome acuză adepţi ai liniei dure de la Moscova de faptul că vor să saboteze negocieri ruso-ucrainene în vederea opririi Războiului din Ucraina.

În urma acestei reuniuni, la Kiev, Abramovici şi cel puţin doi negociatori de rang înalt ucraineni au prezentat simptome, scrie WSJ. Potrivit cotidianului, Abramovici şi cel puţin doi negocatori ucraineni de rang înalt au prezentat simprome ca o înroşire a ochilor, o lăcrimare constantă şi dureroasă şi o exfoliere a pielii pe faţă şi pe mâini.

Jurnalistul Shaun Walker, care acoperă zona Europei centrale și de est pentru cotidianul britanic The Guardian, confirmă informațiile din propriile surse și oferă noi detalii.

„O sursă cu cunoștințe directe tocmai mi-a confirmat informațiile WSJ/Bellingcat că Abramovici a suferit simptome de otrăvire. Roman și-a pierdut vederea timp de câteva ore și a fost tratat în Turcia, a spus sursa”, scrie jurnalistul pe Twitter.

„Unul dintre lucrurile mai surprinzătoare despre această poveste este că Abramovici a fost la Kiev de două ori și că a trecut complet pe sub radar. Presupun că a avut o securitate suficient de bună oferită de ucraineni, nu a fost oprit la cele 300 de puncte de control înarmate, cu voluntari înarmați, pe drum. La 2-3 zile după presupusa otrăvire a lui Abramovici și alții, unul dintre membrii echipei ucraineane de negocieri a fost împușcat. Rapoartele inițiale din presă au spus că a fost executat ca trădător, ulterior a fost anunțat că este un agent de informații ucis în misiune”, mai scrie jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.