Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii TERIFIANTE din anchetă: Cum și-a ucis celebrul milionar bunica din Brașov

houstonchronicle.com
extradare catuse

Dan Cămârzan, cunoscutul om de afaceri din Braşov suspectat că şi-a omorât bunica, a fost arestat, marți, pentru 30 de zile. Anul trecut, fosta lui soție a cerut un ordin de protecție, susținând atunci că bărbatul consuma substanțe halucinogene. El este celebru pentru faptul că face parte din așa-numitul grup al ”suveranilor”, oameni care contestă orice act al statului, de la buletin de identitate, la permis și alte documente oficiale de proprietate, ei spunând că nu se supun legilor sau regulilor sociale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov l-au prezentat pe bărbat, marţi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Din referatul întocmit de procurori reiese că bărbatul și-ar fi omorât bunica luni dimineaţa, în locuința în care locuiau împreună.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul și-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morții va fi stabilită în urma necropsiei.

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este și mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de față. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, susține Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Citește și: Raluca Turcan afirmă: ‘Solicit, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă să nu cedeze presiunile infractorilor’

Potrivit acestuia, până acum omul de afaceri nu a dat declarații.

Surse judiciare au mai declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu este prima data când Dan Cămârzan este implicat în incidente violente. El a fost acuzat anul trecut, chiar de fosta lui soție, că a comis unele acte care i-au provocat acesteia temeri, femeia cerând și un ordin de protecție împotriva lui, în luna ianuarie 2018.

Citește și: Olguța Vasilescu intră la rupere! Cum a băgat bani în buzunarele românilor: Cele mai mari din ultimii 30 de ani

Ea a declarat instanței că bărbatul „are o atitudine arogantă, ușor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanțe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaște public, făcând referire în aproape toate postările sale”.

De asemenea, Dan Cămârzan mai are un proces pe rol, pentru lovire sau alte violențe, la Judecătoria Brașov.

Citește și: Vești mari! Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar este condamnat la închisoare cu executare

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.