Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DETALIILE ciocnirii MONSTRU dintre Firea și Oprișan - `Voi femeile ați nenorocit partidul. Femeile NU au căuta pe funcții în politică!`/ Scuze și frustrări

captura TV
Gabriela Firea

Un conflict puternic a avut loc în ședința de aseară a social-democraților avându-i în prim-plan pe primarul general al Capitalei, Gabriela Firea și pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan. Ciocnirea a fost relatată de presă, dar noi am aflat și cum s-a ajuns la conflictul care netemperat la timp de noul președinte interimar al partidului ar fi putut duce la evoluții periculoase.

Vezi și: Ludovic Orban, SALT important în spate: ELIMINAREA pensiilor speciale, pusă pe pauză

A fost dezvăluită cu această ocazie și un adevăr urât - mulți baroni PSD nu dau doi bani pe colegele lor de partid. Le consideră vinovate de toate relele care i se întâmplă partidului și nu se sfiesc să le jignească atunci când se simt lezați de anumite probleme interne și să folosească expresii reprobabile.

Potrivit unor participanți la ședință conflictul a izbucnit aparent din nimic. Liderii PSD luau pe rând cuvântul, vorbeau despre situația politică și a partidului... iar apoi își depuneau mandatul. A IV-a sau a V-a ar fi fost Gabriela Firea (n.r. - din cei 16 vicepreședinți existenți).

”Demisiile curgeau.... A luat și Firea cuvântul și a anunțat ca nu se cramponeaza de functie. Ea a amintit că în momentul în care s-a votat în același for dizolvarea PSD Ilfov a rămas simplu membru și că nu a fost nici o problemă rămânând în partid.

În timp ce Firea vorbea... Oprișan o tot bruia cu glume de bădăran. El era acompaniat cu râsete de Arsene de la Neamși și Bădălău de la Giugiu. Cum bruiajul lui Oprișan a fost tot mai gălăgios Firea s-a oprit și l-a rugat să înceteze.

În acel moment Oprișan a explodat. A spus că face și el ceea ce i-a făcut Firea și Pandele la congres când știe el că oamenii din sală au fost montați de ei să îl huiduie. A dat ca exemplu prezența printre cei care îl contestau a viceprimarului general Aurelian Bădulescu. Firea i-a spus că nu s-a ocupat cu așa ceva deoarece avea atunci probleme de sănătate și că abia ieșise din spital.

Când lucrurile păreau că revin la normal și la microfon era Dragoș Benea de la Bacău, Marian (n.a Oprișan) a plecat spre ieșirea din sală, dar așa din senin s-a oprit la ieșire și a început să vocifereze spre Viorica Dăncilă, Gabriela Firea și Olguța Vasilescu -

În momentul ăla Firea s-a ridicat furioasă, i-a smuls microfonul lui Benea și a spus că ea nu poate fi părtașă la ”această mascaradă” și în condițiile în care cei din spate se distrează la glumele misogine și de prost gust ale lui Marian Oprișan, iar cei din față tac singura explicație e că lumea e de acord cu Oprișan.

”Eu nu pot fi părtașă la această mascaradă! Dacă domnul Oprișan face ce face și cei din spate se distrează, iar cei din față tac înseamnă că este aici o majoritate de acord cu astfel de mojicii. Înteleg ca noi femeile trebuie sa disparem si ca exista această segregare de gen. Nu vreau să stau la aceeași masă cu cu social-democrați care in interior le dau femeilor în cap și pe fac în toate felurile, iar în afară clamează sus și tare cât de mult le promoveaza. Eu din momentul asta nu mai particip la astfel de sedințe cu oameni care fac segregare de gen.”

Gabriela Firea a plecat val-vârtej din sală și abia au oprit-o pe scări Moldovan de la Bistrița și Gabi Zetea de la Maramureș. Am văzut că și Trif a sărit imediat. Ulterior și unii din primarii din București au mers acolo. Au dus-o într-o cameră și acolo se pare că Gabi a plâns. A venit și Ciolacu și l-a pus pe Oprișan să își ceară scuze.

Și-a cerut scuze și a spus că el e doar supărat pe faza de la precedentul congres când a fost huiduit și că așa i s-a spus că Gabi și cu Pandele i-ar fi montat pe oameni împotriva lui.”, au relatat pentru STIRIPESURSE.RO participanți la întâlnire că s-ar fi desfășurat lucrurile din ședința CEX în care s-au spus lucruri grele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.