Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deţinutul care a ameninţat cu moartea un judecător CCR vrea să iasă din închisoare

judecator CCR

Deţinutul condamnat pentru că i-a trimis o scrisoare de ameninţare judecătoarei de la Curtea Constituţională Aspazia Cojocaru, în care îi spunea acesteia că o va trimite "după Elodia", vrea să scape de pedeapsă.

Nicu Pîrleţeanu a apelat la un artificiu legislativ și a formulat, la judecătoria sectorului 2 din Capitală, o contestație la executare, ce urmează să fie dezbătută pe 18 August, informează liberatea.ro. Pîrlețeanu execută o pedeapsă de 12 ani și 10 luni de închisoare, după ce judecătorii de la Curtea de Apel București i-au contopit condamnarea pe care o avea deja cu cea de un an și jumătate de închisoare primită pentru amenințările cu moartea la adresa judecătoarei CCR Aspazia Cojocaru.

"Stimată doamnă judecător/ Cît de curînd am să te omor/ Şi nu-i poveste pentru copii/ Vei fi victimă la 78/200/ Te voi trimite după Elodia dragă/ Să nu te mai întorci niciodată/ Că eşti un magistrat corupt/ De-mi vine să te.../ Am resentimente mari faţă de magistraţi/ Vedeava-şi decapitaţi/ Că sunteţi atât de corupţi dragă/ Că aţi nenorocit o lume întreagă!!!/ Cu stimă şi respect... (asasinul Elodiei)", i-a scris judecătoarei constituţionale deţinutul Nicu Pîrleţeanu, închis în Penitenciarul Giurgiu.

Vezi şi: Personaj-cheie audiat în dosarul eratei de la CCR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.