Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devis Mangia critică gazonul de la Craiova: A fost cel mai prost pe care l-am întâlnit de la startul sezonului. E incredibil

www.gsp.ro
Devis Mangia CSU Craiova

Tehnicianul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, s-a plâns de starea gazonului după meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1, din etapa a XXVI-a a Ligii I. "Nu ştiu cine s-a ocupat de acest teren, a fost unul mizerabil. Au trecut patru luni de zile şi arată în continuare rău. Nu ştiu cine l-a făcut, dar e foarte greu să evoluezi aşa. Azi a fost cel mai prost gazon pe care l-am întâlnit de la startul sezonului. Pentru mine e incredibil că trebuie să jucăm pe un aşa teren", a spus Mangia la Digi Sport.

"Îi felicit pe jucătorii mei, chiar dacă unii vor spune că nu e un rezultat bun. Eu cred că e un rezultat bun, dacă privim în ansamblu sezonul regulat; acum ne gândim la play-off. Singurul lucru care nu mi-a plăcut e că am jucat prea puţin. Cred că au fost 40-42 de minute efective", a mai afirmat el.

Formaţia CSU Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. Craiovenii vor evolua în play-off, iar timişorenii în play-out-ul primului eşalon. Golurile au fost marcate de Dimitrov '57 pentru gazde şi Enescu '50 pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.