Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru electoral PSD în fieful lui Iohannis? ACL, lovitură la temelie pentru Victor Ponta

sondaj jos

Liberalii desfiinteaza sloganul refacerii USL cu care Victor Ponta incearca sa atraga un electorat de dreapta.

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, spune ca PSD "deformeaza crunt" realitatea cu USL pentru ca PLR nu exista deci PSD nu poate să refacă USL.

'Nici în Sibiu şi nici la nivelul întregii ţări nu există PLR (Tribunalul Municipiului Bucureşti, secţia a V-a civilă, a respins pe 22 septembrie 2014, dosarul 27.998/3/2014 prin care Partidul Naţional al Mediului - un partid de apartament din Braşov, aparţinând unui controversat om de afaceri apropiat de PSD - solicita schimbarea denumirii în PLR. Acesta a fost şi motivul pentru care C.P. Tăriceanu a candidat la Preşedinţie ca independent). Nici în Sibiu şi nici la nivelul întregii ţări PSD nu poate să refacă USL deoarece Legea 14/2003 (Legea Partidelor Politice) nu permite formarea unei alianţe cu acelaşi nume şi aceeaşi siglă dacă din componenţă lipseşte una dintre părţile semnatare ale alianţei originale, în cazul de faţă componenta fiind PNL', susţine Mircea Cazan.

'Preşedintele PSD Ioan Cindrea deformează crunt realitatea din Sibiu. Aşa cum ne-a obişnuit, preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, continuă să dezinformeze opinia publică din judeţul Sibiu, în tentativa disperată de a mai salva ceva din dezastrul electoral suferit (şi cel care se întrezăreşte) în zonă de către şeful său de partid, Victor Ponta. Sâmbătă, Ioan Cindrea a remis presei un comunicat cu un titlul manipulator 'Liberalii sibieni îl susţin pe Victor Ponta pentru Preşedinţie', în care se referă la o întâlnire pe care a avut-o cu un reprezentant al micului grup politic (autointitulat PLR) condus C.P.Tăriceanu, şi cu care, susţine liderul judeţean social-democrat, PSD+UNPR+PC vor 'reînfiinţa USL'. Opinia publică trebuie să cunoască adevărul pe care domnul Ioan Cindrea încearcă să-l ascundă: Nu a existat nicio discuţie între vreun membru PNL Sibiu şi preşedintele PSD Sibiu', se afirmă într-un comunicat difuzat sâmbătă de Mircea Cazan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.