Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU ISTORIC pentru gimnastica românească: Fetele au terminat pe locul 22, antepenultimul, Mondialele de la Stuttgart

facebook.com
lot gimnastica

Gimnastica românească a ajuns la pământ, rezultatele recente înregistrate de echipa feminină în calificările Campionatelor Mondiale de la Stuttgart vorbind de la sine despre un adevărat dezastru sportiv.

Singura alinare este faptul că Maria Holbură a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa feminină a terminat calificările pe locul 22 cu 151.895 puncte, reușind să devanseze doar două națiuni, Cehia și Egipt. Punctaj mai bun au realizat inclusiv națiuni precum Coreea de Nord, Argentina și Mexic. De calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu echipa nici nu s-a mai pus problema. Elevele lui Nicolae Forminte nu s-au apropiat nici de accederea în finalele pe aparate la Stuttgart.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

”Cel mai bun” rezultat i-a aparținut Denisei Golgotă la sărituri – 14.033, cu care a ocupat locul 16 la acest aparat. Și totuși, Maria Holbură a reușit să prindă Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român: ”Gimnasta Maria Holbură a devenit al 49-lea membru al Team România pentru competiția olimpică de la Tokyo, din 2020. Maria Holbură a terminat pe locul 54 concursul de calificare al Mondialelor de la Stuttgart la individual compus, cu 50.632 p (sărituri – 13.300, paralele – 12.233, bârnă -12.733 și sol -12.366). După eliminarea națiunilor calificate cu echipa, Maria Holbură a devenit a 13-a calificată la Jocuri dintre cele 20 de sportive care și-au câștigat biletul pentru Tokyo. Felicitări, Maria! Succes băieților din echipa tricoloră”.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.