Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru pentru Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor - Românca a PĂRĂSIT competiția, după ce a ABANDONAT un meci

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a abandonat meciul cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, din etapa a II-a a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, la scorul de 6-3 pentru adversară potrivit news.ro

Andreescu s-a accidentat la genunchiul stâng în ghemul al treilea, când conducea cu 2-0, şi, după ce a cerut un time-out medical în care a primit un bandaj enorm la picior, s-a retas în urma unui set care a durat 50 de minute de joc.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în aceeaşi fază a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

Svitolina s-a calificat deja în semifinale, de pe primul loc al grupei. Pentru al doilea loc în penultimul act vor lupta, vineri, Halep şi Kvitova. Învingătoarea acestei partide va merge mai departe.

Cel mai probabil, Andreescu se va retrage înaintea ultimului meci, cu Svitolina, situaţie în care va fi înlocuită de rezerva Sofia Kenin din SUA, locul 12 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.