Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Gabriela Firea: Tribunalul București a decis să SUSPENDE deciziile Consiliului General prin care se desființau 4 Administrații

Firea PMB

Tribunalul București a decis ”să suspende hotărârile de Consiliu General prin care erau desființate patru administrații”, a anunțat, vineri seara, Ana Ciceală, consilier USR. Trebuie precizat că decizia judecătorilor nu e definitivă. Este vorba despre desființarea celor 4 administrații ale Primăriei Capitalei: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement, Administrația Străzilor, Administrația Fondului Imobiliar și Administrația Crematoriilor. Procesul a fost intentat de compania Vesta.

Iată minuta ședinței de judecată:

”Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active şi excepţia lipsei de interes a reclamantei în formularea cererii, ca neîntemeiate. Admite cererea. Dispune suspendarea executării Hotărârii nr. 721/18.10.2018 a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3.020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat redus şi taxă judiciară de timbru. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată, azi, 07.12.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

”FIREA, OBIȘNUIEȘTE-TE SĂ PIERZI!

Aroganța și incompetența doamnei primar a Capitalei au mai primit o lovitură în Justiție. Tribunalul București a decis, astăzi, să suspende hotărârile de Consiliu General prin care erau desființate patru administrații pentru a face loc companiilor nășite în Voluntari să direcționeze banii publici către găștile prietene PSD.

Citește și: Ultimă oră! Anunț de la RCS&RDS pentru toți clienții săi! Vor putea face asta de luni, 10 decembrie

În luarea deciziei, instanța de judecată a ținut cont și de victoria pe care am obținut-o recent la Curtea de Apel, prin care hotărârile de înființare ale companiilor de aspirat jumătate de miliard de euro din banii publici au fost anulate.

Această nouă hotărâre a instanței dovedește, o dată în plus, că de doamna Firea e doar gura. Din păcate, din cauza acestei incompetențe cel mai mult au de suferit cetățenii Capitalei, care ar trebui să beneficieze de serviciile pentru care plătesc taxe și impozite.

Citește și: Vești bune pentru acești români! Premierul României, Viorica Dăncilă a făcut anunțul

Pentru că doamna primar refuză să pună în aplicare deciziile instanțelor judecătorești, împreună cu colegii din USR vom merge până la capăt în apărarea intereselor comunității locale. Până când doamna Firea va înțelege că există legi pe care trebuie să le respecte.”, a anunțat Ana Ciceală, consilier general din partea USR.

Decizia Tribunalului București vine după decizia magistraților de la Curtea de Apel Bucureşti. Acesția au anunțat, pe 22 noiembrie, anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei, în urma unui proces iniţiat de USR Bucureşti, în anul 2017. Decizia CAB este definitivă.

Citește și: Transportatorii îl amenință pe Klaus Iohannis! Îl vor taxa dur, dacă nu rezolvăt situația – Avertisment fără precedent .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.