Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru TOTAL la referendum! Secții în care nu a intrat niciun om - Procentul de votare fiind de 0%

stiripesurse.ro
BEC referendum biroul electoral central

Potrivit datelor oficiale furnizate de Biroul Electoral Central, în prima zi de referendum au fost 17 secții de votare în care, în afară de membrii comisiei de votare, niciun alt om nu a intrat, procentul de votare fiind de 0%, informează Mediafax.

Una dintre secții de votare în care nu și-a exercitat nimeni dreptul de vot este secția deschisă la Colegiul Național "Matei Basarab" din Capitală. Pe listele secției sunt înscriși 2454, dar potrivit datelor BEC, niciunul nu a mers la urne.

Alte patru secții de votare cu procent zero de participare sunt în județul Harghita. De altfel, județul a fost fruntaș la absenteism în prima zi de referendum, cu o prezență de doar 2,22%.

Tragedie! Explozie PUTERNICĂ într-un bloc din Chișinău - Mai multe victime / FOTO &VIDEO

Niciun votant nu a fost la secțiile Pachia și Harale, din județul Covasna (aflat pe lista celor mai inactive județe la acest referendum). Alte secții fără votanți au fost, sâmbătă, în județul Mureș (secțiile din Bozeni, Ilioara și Sînsimion)

La acestea se adaugă două secții din județul Hunedoara, una din Alba, o secție din Vaslui, una din Vâlcea și două secții din județul Iași (localitățile Moșna.și Recea).

Biroul Electoral Central a transmis sâmbătă seara, la închiderea urnelor, în cadrul referendumului pentru familie, că prezența la nivel național a fost de 5,72%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.