Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbaterea pe proiectul de lege privind clarificarea aplicării unor proceduri polițienești continuă. MAI a preluat multe dintre observațiile APADOR-CH

www.mai.gov.ro
Ministerul de Interne, MAI

Ministerul Afacerilor Interne a prelungit termenul de dezbatere publică a proiectului de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice, cu alte 20 de zile.

Până în prezent, proiectul a fost adus în atenția organizațiilor APADOR-CH, Grupul Român pentru Apărarea Drepturilor Omului (GRADO), ActiveWatch, Centrul de Resurse Juridice (CJR), Centrul Romilor pentru Intervenție Socială și Studii (Romani CRISS). MAI își exprimă disponibilitatea de a discuta proiectul de lege cu toate organizațiile, asociațiile sau instituțiile interesate ori care se află în circuitul de aprobare al acestuia.

În această săptămână, reprezentanții ministerului au avut o întâlnire de lucru cu membri ai organizației APADOR-CH, majoritatea propunerilor și observațiilor discutate cu aceștia, fiind deja preluate în cadrul proiectului de lege. De asemenea, ministerul şi-a exprimat disponibilitatea de a identifica soluţii care să clarifice şi celelalte aspecte semnalate de organizaţie.

În perioada viitoare, vor avea loc și alte întâlniri, iar la finalul acestora, o formă revizuită a proiectului de lege va fi făcută publică, urmând să fie organizată și o ședință de dezbatere publică, astfel încât toţi cei interesați să-și poată prezenta opiniile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.