Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE: Circulă informații că va fi o toamnă plină la DNA

telefon

In mediul politic circula prin telefonul fara fir informatia ca se pregatesc o serie de de dosare, a declarat, duminica seara, liderul senatorilor ALDE, din coalitia aflata la putere, Dumitru Pelican.

"PNL-ul, cea mai mare parte a membrilor PNL, si-ar dori sa revina la guvernare. Dar ca PNL isi doreste nimeni nu poate sa conteste, a spus-o presedintele Klaus Iohannis – ‘Imi doresc Guvernul meu’. S-a incercat si se incearca si cu deschiderea unor dosare pentru dl Victor Ponta. Acum, in toamna, pe surse, circula diverse idei ca vor fi scoase si alte lucruri, ceea ce ar fi un amestec pericolus al binomului DNA-SRI in ceea ce priveste democratia. Guvernele pica prin motiune de cenzura. Se spune ca se incearca sa se scoata si alte dosare, unii spun ca ar fi reale, altii spun ca ar fi false, nu stiu, ale membrilor din coalitia care acum se afla la putere. Asta circula acum, in clasa politica, aceste informatii prin telefonul fara fir. Eu unul refuz sa cred. Nu este calea sa se faca Guverne cu amestecul DNA-SRI, politic se hotaraste", a declarat liderului grupului ALDE din Senat, Dumitru Pelican, la Romania TV.

"Circula informatii, eu nu pot sa afirm cu subiect si predicat ca dl Visan, eu spun doar ca in mediul politic circula aidoma telefonului fara fir informatii ca se cauta foarte multe chichite in dosare mai vechi, mai noi, si ca va fi o toamna cu multe chemari la DNA si chiar arestari dar nu pot sa dau amanunte concrete", a mai declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.