Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire ȘOC a judecătoarei Geanina Terceanu la tribunal: 'Am un copil cu Borcea'

Geanina Terceanu

Mărturisire incredibilă a judecătoarei Geanina Terceanu la tribunal. Totul s-a întâmplat la Înalta Curte de Casație și Justiție. Terceanu a avut un dialog incredibil cu jurnaliștii în care le-a spus că ar avea un copil cu fostul acționat dinamovist.

Citește și: Sclavă SEXUALĂ a 5 bărbați, GRAVIDĂ la 11 ani, și-a câștigat dreptatea la CEDO

Cristi Borcea a cerut din spatele gratiilor să stea faţă în faţă şi să-i pună întrebări judecătoarei Geanina Terceanu. Fostul magistrat este acuzat că a luat mită de la el şi de fratii Becali ca să dea o sentinta favorabilă în Dosarul Transferurilor. Femeia spune însă că îl iubeşte pe afacerist. Ba chiar că ar avea un copil cu el. "Îmi este dor de el. Am și un copil cu Borcea. Am un copil. Duceți-vă la mine la țară și vedeți, dacă tot sunteți așa de curioși. Eu vă întreb cine vă crește sau cine vă crește copilul? Vedeți câți bani am luat. Nu sunt 220.000 de euro. A trecut un an și jumătate. Nu știu ce mai vreți. O să vă iau locul la serviciu, asta o să fac", a spus Terceanu, conform observator.tv.

Citește și: INCIDENT armat în Marea Neagră: O navă a Gărzii de Coastă românești, ATACATĂ

Mai în glumă, mai în serios, fosta judecătoare, despre care s-a scris că ar fi fost amanta lui Cristi Borcea, spune că ar avea şi un copil cu acesta. Idila dintre cei doi s-ar fi consumat în timpul procesului de la Tribunalul Bucureşti al dosarului Transferurilor, caz pe care Gianina Terceanu îl judeca. Pentru că i-a achitat pe toţi inculpaţii din caz, inclusiv pe Cristi Borcea, procurorii au acuzat-o că a luat mită pentru asta de la fostul acţionar de la Dinamo şi de la fraţii Victor şi Giovani Becali.

Citește și: SEX în poliție: Au fost FILMAȚI când făceau SEX în timpul misiunii, când se comitea un jaf / VIDEO

În primă instanţă, pentru luare de mită, Gianina Terceanu a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani şi 6 luni de închisoare, sentinţă pe care a atacat-o la instanţa supremă. În dosarul mitei au mai fost condamnaţi şi fraţii Becali, la 3 ani de închisoare, iar Borcea la 3 ani şi jumătate. Fostul magistrat nu mai are voie să mai practice nicio altă profesie care se leagă de drept. La rândul lui, Cristi Borcea ar vrea să-i pună nişte întrebări, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.