Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: Un DOSAR penal dinamitează SPP. Conducerea instituţiei ar avea zilele numărate

spp

Dedesubturile unui dosar penal par să pună pe jar conducerea Serviciului de Protecţie şi Pază. Deşi în primă instanţă dosarul pare unul strict economic, ultimele informaţii scot la iveală legături care duc direct la "stăpânul informaţiilor" din SPP, nimeni altul decât generalul Costin Nedelea, potrivit Naţional.

"Noua „ghiulea” legata de dosarul 4970/118/2014 de cariera profesionala oricum aflata foarte aproape de sfarsit a generalului Nedelea vine dupa ce acesta, cu toata puzderia sa de agenti de informatii si reteaua teritoriala informativa pe care o conduce nu a fost in stare sau nu a vrut sa-l anunte pe seful statulului despre „surpriza”  cu intonarea imnului secuiesc care i-a fost pregatita la Miercurea Ciuc.", susţine jurnalistul Cătălin Tache.

Citeşte şi: Negocieri APRINSE privind fuziunea PMP cu PNL. Un politician AMENINŢĂ: 'Le rup GRADELE în văzul tuturor'

"Condamnarea unei anume inculpate „la pedeapsa inchisorii de 4(patru) ani si dispunerea executarii pedepesei in regim de detentie, conform art. 60 Cod penal” reprezinta inceputul sfarsitului pentru generalul Nedelea. Caruia ii va fi imposibil sa mai joace rolul de sef al intregii sectiuni de informatii a SPP-ului dupa aceasta condamnare la patru ani de inchisoare pronuntata in dosarul 4970, oricat s-ar chinui cei de la varful serviciului sa acopere si aceasta noua vulnerabilitate.", mai scrie jurnalistul de la Naţional.

Însă dezvăluirile nu se opresc aici. Jurnalistul susţine că până şi şeful SPP, generalul Lucian Pahonţu ar avea zilele numărate în fruntea serviciului.

"Daca pana acum scaunul nu i s-a zgaltait serios tocmai pentru ca toate eforturile de indepartare erau unele solitare, de aceasta data s-a cam format deja un „dream team” pentru asigurarea preluarii „in corpore” a conducerii SPPP-ului. Echipa care, avand in frunte un militar puternic sustinut,  va incerca readucerea serviciului la locul pe care merita sa il ocupe in cadrul sistemului. Iar cum Klaus Iohannis oricum da semnale tot mai clare ca, in pregatirea viitorului mandat prezidential, va muta decisiv pe tabla de sah a serviciilor secrete, insa va gira doar oamenii pe care ii numeste el, ci nu si pe cei mosteniti, „Pa- Pa, Pahontu” este refrenul care se canta tot mai des in sistem", mai scrie Cătălin Tache.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Adrian Ţuţuianu, DEZMINŢIRI în scandalul pensiilor speciale. 'Sunt SPECULAŢII sau MANIPULĂRI' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.