Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ - Sebastian Ghiță a sponsorizat deplasarea la Belgrad a unei delegaţii a MAE cu doar câteva zile înainte să fugă

captura tv
sebastian ghita

Cu doar câteva zile înainte să fugă din ţară şi să se refugieze în Serbia, Sebastian Ghiţă a sponsorizat, printr-una din firmele sale, deplasarea unei delegaţii a Ministerului Afacerilor Externe în capitala Serbiei, Belgrad, informează Jurnalul Național.

Banii oferiţi MAE de Teamnet, firma lui Ghiță, în decembrie 2016 apar în evidenţele instituţiei conduse atunci de Lazăr Comănescu drept sponsorizare cu titlu de protocol.

Citeşte şi: Ministrul Finanţelor RUPE TĂCEREA. Care este situaţia bugetului şi ce spune despre RECTIFICAREA bugetară .

Teamnet World Professional Services SRL a sponsorizat MAE cu 9.000 de lei, pe 09.12.2016, cu titlu de protocol, pentru o depla­sare a oficialilor ministeriali la Belgrad. Câteva zile mai târziu, pe 19 decembrie 2016, Sebastian Ghiţă, fondatorul Teamnet, fugea din România pentru a scăpa de arest şi se refugia, culmea, chiar la Belgrad.

Fostul deputat PSD avea să fie arestat tot în capitala Serbiei, pe 13 aprilie 2017. Ulterior, Ghiţă a fost eliberat după plata unei cauţiuni de 200.000 de euro şi a cerut azil politic în Serbia. Omul de afaceri Sebastian Ghiţă este cercetat în cinci dosare penale, în două dintre ele având şi mandate de arestare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.