Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre crima înfiorătoare de la Constanța: Cine era femeia legată și ucisă în propria casă. Suspectul a încercat să se sinucidă

Linkdin
acces interzis politia crima

O profesoară de psihologie din Cernavodă, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită în locuința ei ucisă și cu mâinile legate. Toate indiciile duc spre un jaf pus la cale de un bărbat cu zece ani mai tânăr decât victima, informează Pro Tv. Când s-a văzut încolțit de polițiști, supectul a încercat să se sinucidă.

Profesoara Cristina Palu a fost omorâtă în apartamentul său din Cernavodă, spun anchetatorii. Sora ei, care locuiește alături, a chemat pompierii, îngrijorată că nu mai răspunde la telefon.

Cel care i-a luat viața a încuiat ușa locuinței și a rupt cheia în broască. Poziția victimei, faptul că autorul a folosit și un căluș, iar femeia era dezbrăcată au declanșat o anchetă de amploare.

Criminaliștii au ajuns la fața locului și încearcă să strângă dovezi care să-i ducă spre un presupus criminal.

Investigatorii au ajuns în cele din urmă la un bărbat de 42 de ani. A fost reținut și dus la audieri. El este principalul suspect. Bărbatul fusese chemat de profesoară să-i monteze niște geamuri termopan. Ar fi încercat să-i fure cheia de la casă, pentru a o jefui ulterior, însă femeia l-a văzut.

Soțul Corneliei Catanga, în lacrimi către Vlad Voiculescu: 'În afară de răutate şi mizerie umană ce lăsaţi în urmă?'

Gill Julien Grigore, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Constanța: „Decesul victimei a venit în urma unei confruntări, ca urmare a faptului că a fost descoperit că voia să-i sustragă cheia pentru a-i sustrage sume de bani.”

Atunci individul s-a năpustit asupra ei, spun anchetatorii.

Zafer Sadac, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul
Constanța: „Victima a fost strangulată, cheia, ruptă pe exterior. Suspectul o cunoscuse pe victimă, după ce îi montase termopan. A venit cu scopul de a o jefui.”

Corpul de Control al ministrului Lucian Bode a DESCOPERIT GRAVE nereguli la descinderea din Timișoara: Prefectul l-a SUNAT pe șeful IJJ și a trimis oamenii săi

Polițiștii au dat repede de urma suspectului. Când s-a văzut încolțit de trupele speciale, într-o comună de lângă Constanța, bărbatul a încercat să-și ia viața, dar a fost dus de urgență la spital, iar acum este în stare stabilă și va răspunde pentru faptele sale. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, care a ajutat la sute de crime, spune că suspectul a avut un plan.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „Ați văzut, nu a ieșit în panică, a închis frumos și a rupt cheia în ușa, ca să nu vină nu știu cine, poate sora victimei. Premeditat, cu sânge rece, așa a procedat, se pare.”

Colegii profesoarei îi plâng soarta crudă. Victima preda psihologia de multă vreme la un liceu din Medgidia.

Elena Nichita, directoarea liceului: „Suntem șocați că am auzit că nu mai este colega noastră. Am vorbit cu dansa și am felicitat-o cu toții pentru sărbătorile pascale. Un om extraordinar, o profesoară, un psiholog școlar extrem de calm, ajuta pe toată lumea, și elevi și copii.”

Suspectul este acuzat de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.