Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre ginerele victimelor de la Crevedia, încătușat și cu dosar penal: Cercetat pentru că a bătut o polițistă

Radu Pop
Politia nu treceti

Dezvăluiri despre ginerele victimelor de la Crevedia, încătușat și cu dosar penal: Bărbatul a fost cercetat pentru că a bătut o polițistă

Ginerele soților care au murit în exploziile devastatoare de la Crevedia a fost amendat și i s-a făcut dosar penal după ce a intrat, împreună cu soția sa, fiica celor decedați, în casa devastată de deflagrație. Motivația oamenilor legii a fost că a folosit telefonul pentru a filma, în condițiile în care, și în prezent, există risc de explozie și în zonă nu s-au făcut deocamdată cercetări la fața locului.

De altfel, și după acuzațiile fiicei victimelor, cum că ar fi fost agresată de polițiști, IPJ Dâmbovița a venit cu precizări.

În ceea ce-l privește pe ginerele soților morți în explozii, acesta a avut anul acesta și în anii trecuți de-a face cu oamenii legii, potrivit unor surse judiciare.

Pe 3 iunie anul acesta, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Crevedia au fost sesizați prin 112 de o femeie, de 41 de ani, din Crevedia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către o persoană.

Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 20:38, femeia, în timp ce s-ar fi aflat în zona locuinței sale, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței de Andrei Milotin, de 43 de ani, din Crevedia, nimeni altul decât ginerele victimelor exploziilor devastatoare. Femeia agresată este cadru MAI la IPJ Ilfov, având gradul de agent de poliție.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În plus, Andrei Nicolae Milotin a mai fost cercetat în 2015 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dosar soluționat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

În anul 2016 si în anul 2022 a mai fost cercetat pentru lovire sau alte violențe, dosare soluționate la nivelul Parchetului Racari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.