Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din cadrul audierilor de la DIICOT: Ce le-a spus Remus Rădoi procurorilor antimafia despre monstrul din Caracal

diicot agerpres

Omul de afaceri Remus Rădoi a declarat, luni dimineață, procurorilor DIICOT, că nu cunoaște nimic din posibila activitate infracțională a lui Gheorghe Dincă și a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în presă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Direcției.

Remus Rădoi (cunoscut și sub porecla „Codiță”), bărbatul la care ar fi apelat polițiștii din Caracal pentru a da de urma Alexandrei, a fost audiat de către procurorii DIICOT București cu scopul de a le furniza date care ar putea ajuta în anchetă.

Mama femeii ucise la Spitalul Săpoca lansează acuzaţii grave: 'A primit şpagă de la ăla de azi-noapte şi a dat-o pe ea ca pe un câine' (VIDEO)

În cadrul audierii, omul de afaceri a explicat anchetatorilor că nu are nicio informație legată de Gheorghe Dincă.

„Remus Rădoi a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în media și, de asemenea, a arătat că nu cunoaște despre o eventuală activitate infracțională prezentă sau trecută a lui Dincă Gheorghe", a declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Bărbatul a spus presei, la ieșirea din sediul DIICOT București, că a fost întrebat de procurori despre cazul crimelor din Caracal, însă omul de afaceri a spus că nu avea date pe care să le furnizeze. Rădoi a refuzat să mai facă alte declarații în fața jurnaliștilor, explicând că este grăbit.

Cazul Alexandra a scos la iveală faptul că ajutorul oferit de Remus Rădoi nu a fost o excepţie şi că au mai fost şi alte dosare. El i-ar fi reproşat chiar şefului adjunct de la IPJ Olt că a fost prea blând cu rivalul său, Nicuşor Oacă, într-un dosar instrumentat de DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.