Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI din PSD Iași - Câți bani au plătit social - democrații pentru formația care a acoperit sunetul huiduielilor de la protestul din Iași

Romania TV, captura ecran
Miting Anti - PSD Iasi

Apar noi informații importante după protestul de la Iași, unde liderii PSD au fost huduiți chiar în timp ce în sala pe care o închriaseră pentru a se întâlni cu susținătorii aveau loc discursuri.

Şeful PSD Iaşi Maricel Popa susţine că organizaţia a plătit în total 3.500 de lei pentru închirierea Teatrului Luceafărul din Iaşi şi pentru serviciile prestate de ansamblul folcloric din subordinea Consiliului Judeţean, adăugând că orice partid poate încheia astfel de contracte, conform News.ro.

Citește și: Nervi în PSD, după ATACUL lui Vosganian: 'Domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat'

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, totodată preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, a răspuns, luni, cererii liberalilor de a explica de ce PSD a folosit patrimoniul Consiliului Judeţean, dar şi angajaţi ai instituţiilor din subordine, la acţiunea de sâmbătă a partidului la care a fost prezent şi Liviu Dragnea.

Maricel Popa a precizat că PSD a plătit Teatrului ”Luceafărul” din Iaşi, în baza unui contract, suma de 1.500 de lei pentru a închiria sala în care a avut loc sâmbătă reuniunea PSD Iaşi. Totodată, şeful PSD Iaşi a spus că ansamblul folcloric din subordinea CJ a primit suma de 2.000 de lei, tot în baza unui contract, pentru spectacolul susţinut înaintea reuniunii PSD, pe scena din faţa teatrului ieşean.

“Şi PNL şi ALDE sau PMP pot face asemenea contracte, oricine. S-a facturat înaintea evenimentului, s-a plătit. Restul este can-can. Nişte minciuni. Suntem obişnuiţi cu atacurile opoziţiei, asta este viaţa. Oricine poate folosi sala de la Teatrului Luceafărul, nu există interdicţii“, a spus Maricel Popa, într-o conferinţă de presă.

Tot luni, liderii filialelor judeţene PNL şi PMP, Costel Alexe şi Petru Movilă au cerut demisia conducerii ansamblului folcloric al CJ Iaşi, motivând că “este o ruşine să politizezi într-un asemenea hal ceva ce ar trebui să rămână emblema judeţului“.

Liderul PNL filiala municipală Iaşi, deputatul Marius Bodea, i-a cerut duminică preşedintelui Consiliului Judeţean, Maricel Popa, şeful PSD Iaşi, să explice de ce a folosit patrimoniul Consiliului Judeţean, dar şi angajaţi ai instituţiilor din subordine, la acţiunea de sâmbătă a partidului la care a fost prezent şi Liviu Dragnea. Totodată, liderul liberal i-a solicitat şefului PSD Iaşi să prezinte facturile şi dovada plăţilor efectuate de filiala ieşeană a social-democraţilor pentru serviciile prestate.

Marius Bodea a afirmat că PSD a folosit aceste instituţii “ca pe un preş şi le-a expus în mod inutil într-o acţiune de partid eşuată“.

La Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi desfăşurată sâmbătă la Teatrul Luceafărul au fost prezenţi Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi alţi membri din conducerea partidului. Înainte de sosirea lui Dragnea, atmosfera a fost întreţinută de ansamblul folcloric din subordinea Consiliului Judeţean, artiştii evoluând timp de peste o oră pe o scenă amenajată în faţa teatrului din Iaşi.

Potrivit programului iniţial stabilit de social-democraţi, Dragnea ar fi urmat să ţină şi un discurs pe scena respectivă, însă organizatorii au renunţat la idee, întrucât în zonă s-au adunat peste 500 de persoane care i-au huiduit pe liderii social-democraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.