Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive ale avocatului lui Radu Mazăre: Cu ajutorul cui a fugit fostul edil în Madagascar! 'Nu a fost o fugă'

www.romaniatv.net
Radu Mazăre Madagascar

Judecat pentru luare de mită, Radu Mazăre a plecat în Madagascar, acolo unde deține un resort. Omul de încredere al celui mai vânat primar din România a dezvăluit la Antena 3 cine l-a sfătuit pe fostul edil să fugă, cu cine a fugit și ce plănuiește.

"Mi se pare că 2017 a fost un an prost pentru Radu Mazăre, în care i-au fost deschise alte patru noi dosare penale. Toate aceste dosare privesc un singur aspect, a semnat nişte documente care fuseseră anterior avizate de toate compartimentele din Primăria Constanţa”, a spus la Antena 3 unul dintre avocaţii lui Radu Mazăre.

Citește și: EXCLUSIV ONLINE - Adrian Țuțuianu RUPE tăcerea și îl atacă pe Liviu Dragnea: 'Am deranjat pentru că eram foarte vizibil și apreciat' - VIDEO

"Sunt convins că Radu Mazăre a cântărit foarte bine atât oportunităţile cât şi riscurile în momentul în care a decis să plece din ţară. A fost un demers personal. Probabil că s-a folosit de specialişti”, a mai spus avocatul.

"Nu a fost neapărat o fugă, ci un refuz de a mai participa direct la derularea procedurilor judiciare împotriva sa. Sper ca acest gest să nu fie taxat sever de instanțele de judecată”, a precizat avocatul.

Citește și: Mesaj FURIBUND lansat de Rareș Bogdan, la început de an: 'Doina noastră va fi revendicată și obținută de Viktor Orban'

Avocatul a mai afirmat că Radu Mazăre va putea fi audiat fie prin intermediul unei comisii rogatorii, fie prin videoconferinţă.

Totodată, avocatul a precizat că până nu se ajunge la o condamnare definitivă nu se justifică emiterea unui mandat de arestare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.