Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive: Ce spune omul de afaceri Răzvan Alexe, martor în mai multe dosare de corupţie instrumentate de DNA Ploieşti

Digi24.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Unul dintre martorii cărora li se dictau denunțuri, Răzvan Alexe, a făcut o serie de declarații în direct, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Ce vă pot spune din ce am văzut pe înregistrările lui Vlad Cosma, eu am spus că nu-l cunosc pe Sorin Chirilă și dânșii au insistat că-l cunoaștem și am dat declarații așa cum a vrut dumnealui. Înregistrarea e foarte clară. Le-am spus, domne, eu nu știu nici societatea nu știu cum se numea. Încă nu m-a chemat nimeni să dau vreo declarație pe baza denunțurilor, dar vă dați seama că dacă mă vor chema în fața instanței eu voi spune adevărul.

Citește și: Monica Macovei, previziune ŞOC pentru Kovesi: Ce soartă îi prevede şefei DNA - 'Se urmăreşte COMASAREA DNA cu DIICOT...'

Nu prea am făcut denunțuri. Acesta a fost o declarație pe care a trebuit să o fac și domnul Negulescu spunea că asta e procedura. Bănuiesc că aveau nevoie de cineva să le confirme spusele lor. Sau aveau nevoie să-l inculpe pe Sorin Chirilă ca să ajungă la Sebastian Ghiță", a spus Răzvan Alexe pentru Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.