Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive despre despre 'dictatorii' PSD Constanța, Felix Stroe și Ion Dumitrache/ VIDEO

felix stroe

Jurnalistul Dorian Hapumea a făcut o serie de dezvăluiri despre liderii PSD Constanța, Felix Stroe și Ion Dumitrache, dar și despre afacerile viceprimarului liberal, Ionuț Rusu. Într-o emisiune de 40 de minute la Tomis TV, Hapumea prezintă istoricul „dictatorilor” PSD Constanța, de la ascensiunea și îmbogățirea lor, până inclusiv la trădarea propriul partid la alegerile locale din 2020.

„De ani de zile, Felix Stroe și Ion Dumitrache s-au agățat de orice putere politică a existat la conducerea Constanței. Au fost în sfera de influență a Constanței încă din anii 90, dar averea lor a sporit veritiginos în perioada celor 15 ani în care Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au condus destinele urbei noastre.

După căderea celor doi au preluat pentru patru ani puterea politică din oraș și județ, doar pentru a o preda imediat cum au simțit că se zdruncină căruța, către liberalii care ne conduc acum. Felix Stroe a fost cel mai bun aliat pe care l-au avut liberalii, în lupta cu PSD-iștii din Constanța și a pus umărul serios, pentru a le asigura acestora o victorie zdrobitoare. Și, dacă tot vorbim despre liberali, trecem în revistă și afacerile viceprimarului Ionuț Rusu, care s-a pus pe tăiat case, pentru a le transforma în blocuri.

Dezvăluiri pe care nu le veți vedea în paginile vreunui alt organ de presă constănțean, garantăm!”, transmite Tomis TV.

Emisiunea integrală, mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.