Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE din pușcărie, despre Victor Ponta: Un fost GREU se plânge / VIDEO

ponta stiripesurse

Dezvăluiri explozive din spatele gratiilor despre fostul premier, Victor Ponta. Un greu din PSD aflat în pușcărie lansează o serie de acuzații grave la adresa lui Ponta și face devoalări din interiorul Partidului Social Democrat.

Citește și: ASTA nu o știai! De ce este OBLIGATORIU ca morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ

"Să își asume și Ponta ce s-a întâmplat. Era și el responsabil. A fost premier. Îmi pare rău că ceea ce a promis că se va democratiza nu s-a întâmplat. Cele mai grele evenimente s-au întâmplat cu Victor Ponta.", a tunat Constantinescu la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Și asta nu e tot. Nicușor Constantinescu îl acuză pe Ponta de condamnarea mai multor baroni locali ai celor de la PSD:  "În mai mult de jumătate de judeţe, nu doar Kovesi a numit procurori. I+a numit Ponta. Verificaţi la Argeş, la Piteşti, verificaţi la Iaşi. Acolo au fost lideri PSD, Pendiuc, Nechita, toţi.", a tunat fostul baron de Constanța.

Citește și: Vladimir Putin reacționează VIOLENT după acuzațiile privind atacul chimic din Siria

Nicușor Constantinescu îl avertizează pe Ponta. Va avea și el aceleași probleme. "Nu doar la Prahova. Ponta a căyut în groapa altora, groapă pe care a făcut-o altora. Aşa i s-a întâmplat lui cu Negulescu. Mitralierea unei armate duce și la mitralierea generalilor. La fel se va întâmpla în continuare dacă vor tolera acest Cod Penal. Pe Alina Bica am cunoscut-o înainte de a ști că voi ajunge în pușcărie. Toate dosarele trebuie suspendate. Astea pe abuz în serviciu. Parlamentul trebuie să facă asta. E ultima şansă a PSD de a face ce a promis că va face. Dreptate până la capăt. USL s-a dus însă. Principalul vinovat pentru prăbuşirea USL e Ponta.

Nicușor Constantinescu spune că Parlamentul trebuie să intervină și să modifice Codul Penal. "Automat parlamentul trebuie să reducă pedepsele. De ce nu se modifică în Parlament. Eu nu îk consider pe Tudorel Toader coleg cu mine. E absurd ca să spună că e mândru că i-a dat titlul de doctor lui Kovesi cu 4% plagiat. E clar ce fel de om e. Nu e coleg cu mine la PSD. Traian Băsescu e principalul vinovat. A dat puteri mari instituţiilor de forţă şi totul s-a întors împotriva lui", a mai spus fostul baron local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.