Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive în cazul Caracal! Dincă se plânge că totul a fost o înscenare: Luiza și Alexandra ar fi fost răpite din casa groazei

captura video Facebook
dinca casa caracal

Noi dezvăluiri în cazul crimelor din Caracal! Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația, lansând o ipoteză-şoc: Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu ar fi fost răpite din casa groazei. Dincă se plânge că a fost forţat să spună că el a comis cele două crime, dar că, de fapt, totul a fost o înscenare, informează Antena3.

Gheorghe Dincă i-ar fi marturisit avocatei familiei Melencu că el a fost bătut, iar Luiza şi Alexandra au fost luate din casă, apoi crimele i-au fost înscenate.

"El ar fi fost bătut, ceva de genul, i s-a făcut rău, iar fetele i-au fost sustrase din casă. Că oasele acelea au fost plantate, prima dată a spus că el a fost undeva ținut în spatele grădinii și nu știe ce s-a întâmplat în curte cu corpurile arse într-un butoi", a spus mama Luizei.

PSD acuză PNL de manipulare a cifrelor despre COVID-19 și IMM Invest: 'Au îmbolnăvit România de pandemită'

Mama Luizei Melencu acuză autorităţile că încearcă să muşamalizeze cazul.

"Procurorii și judecătorii merg pe aceeași pistă, că Dincă nu-i criminalul. Suntem foarte dezamagiți în privința fiicei mele, acest dosar, dacă va fi trimis în judecată pentru două crime, aș vrea să știu care e a doua crimă sau care sunt acele crime pentru că în dosar nu există nimic", a spus mama Luizei.

Femeia mărturisește că nu a primit vreun certificat de deces de la DIICOT pentru fiica ei.

Gheorghe Dincă e acuzat că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal. El a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanare de cadavre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.