Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI Familia Regală a dat comandă pentru piatra funerară a Regelui Mihai

nasul.tv
regele mihai

În urmă cu câteva săptămâni, Casa Regală a României anunţa faptul că Majestatea Sa, Regele Mihai, trece prin perioade grele după ce medicul i-a pus un diagnostic nemilos.

Nici ultimele zile nu vin cu veşti mai bune despre starea Sa de sănătate, iar astăzi au apărut informaţii conform cărora apropiaţii se aşteaptă la ce e mai rău. „Am înţeles că familia regală a dat deja comandă de două pietre funerare la Craiova. Le puteam oferi şi noi, însă au dorit ca pe acestea să fie blazonul familiei regale. În absenţa Înalt Preasfinţitului Calinic, aflat în refacere după operaţia pe cord suferită recent, lucrările la necropola regală au fost supravegheate în ultima perioadă de către arhiepiscopul de Vâlcea, ÎPS Varsanufie. Acesta a venit de mai multe ori la Argeş pentru a verifica stadiul lucrărilor. Din pricina problemelor de sănătate cu care se confruntă Înalt Presfinţitul Calinic, arhiepiscopul Varsanufie al Râmnicului a fost delegat de către patriarhul Daniel pentru a supraveghea lucrările la necropolă. În cazul în care Majestatea Sa va trece la cele veşnice, suntem pregătiţi, pentru că lucrările la mormintele regale au fost deja finalizate”, a declarat părintele arhidiacon Cristian Ichim pentru ziarulancheta.ro.

Citeşte şi: Forțele speciale sunt cu mitralierele în metrou și mașinile RATB: Așa va fi mereu / VIDEO

În schimb, Principesa Margareta continuă să trimită mesaje pozitive din partea Casei Regale. "Majestatea sa doreşte ca întreaga societate să fie solidară în sărbătoarea celor 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României şi a statului român modern. Să ne rugăm pentru ca Majestatea Sa să nu sufere şi să aibă zile liniştite", a spus Principesa Margareta.

Citeşte şi: Statul Islamic se autodistruge: Teroriștii au trecut la un alt nivel

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.