Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare de peste Prut: Renato Usatîi s-a devoalat pe facebook / VIDEO

rador.ro
republica moldova ue

Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi a recunoscut că a transmis banii pentru killerul moldovean Vitalie Proca, aflat în detenţie în România. Despre acest lucru Usatîi a spus într-un filmuleţ plasat pe o reţea de socializare.

"Unul dintre cei reţinuţi la Chişinău este Malarciuc, iar cel de-al doilea, al cărui nume nu a fost făcut public de către procurori, este Serghei Ceban, de la clubul de hochei "Platina". De fapt, eu am transmis banii. Eu vă confirm că am transmis banii", a spus Renato Usatîi.

Cinci persoane au fost reținute până acum în dosarul Gorbunțov. Trei au ajuns în custodia forţelor de ordine în urma a opt percheziţii efectuate astăzi la mai multe adrese. Informația a fost confirmată de către șeful Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă. Anterior, alte două persoane, bănuite că au încercat să-l mituiască pe asasinul Vitalie Proca, pentru a-l determina să depună mărturii false, au fost reținute. Bancherul susţine că tentativa de asasinat asupra sa și depozițiile false ale lui Proca au fost comandate de Renato Usatîi, conform publika.md.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.