Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri PICANTE din cadrul întrevederii Trump-Macron. Liderul SUA, comentariu controversat la adresa Primei Doamne a Franţei

AFP
trump si macron

Istoricul comentariilor preşedintelui american Donald Trump la adresa felului în care arată femeile s-a mai îmbogăţit joi cu un nou capitol, în timpul întâlnirii liderului de la Casa Albă cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi cu soţia acestuia, Brigitte, la Paris, informează vineri dpa, conform agerpres.ro

'Eşti într-o formă atât de bună', i-a spus Trump Primei Doamne a Franţei, Brigitte Macron, care în acel moment stătea alături de soţia lui Trump, Melania. Apoi, părând că se întoarce către preşedintele francez, Trump a adăugat: 'Este într-o formă fizică atât de bună - superbă'.

Din Parlament, se anunță DEZASTRUL: Prorogarea unei mari părţi din Legea salarizării

Comentariile lui Trump au putut fi auzite în timpul transmisiei video live pe pagina oficială de Facebook a lui Emmanuel Macron în care era prezentată sosirea preşedintelui american la Palatul Elysse.

Panică la Londra după un atac cu ACID în plină stradă. Unul dintre atacatori, arestat

Însă aceste cuvinte sunt doar ultimele dintr-o serie de comentarii publice cel puţin stranii făcute de Trump la adresa femeilor încă de când era candidat la alegerile prezidenţiale din SUA, din noiembrie 2016. 

La 29 iunie a.c., Trump a fost criticat dur după ce a scris că reţeaua sa favorită, Twitter, că moderatoarea unui post de televiziune american, Mika Brzezinski, pe care a numit-o 'Nebuna de Mika', l-a vizitat la proprietatea sa Mar-a-Lago în timp ce 'sângera groaznic după un lifting facial'. 

În aceeaşi săptămână, Trump a avut de făcut comentarii şi la adresa ziaristei irlandeze Caitriona Perry, în timpul unei convorbiri telefonice din Biroul Oval cu premierul irlandez Leo Varadkar. 'Are un zâmbet plăcut pe chip, deci pariez că te tratează bine', i-a spus Trump lui Varadkar la telefon. 

Potrivit unui articol publicat de revista Rolling Stone în 2015, la începutul campaniei pentru obţinerea nominalizării Partidului Republican, Trump a făcut comentarii jignitoare la adresa singurei femei care a participat la alegerile primare ale Partidului Republican pentru nominalizarea unui candidat al formaţiunii în cursa pentru Casa Albă. 'Uitaţi-vă la moaca ei! Ar vota cineva pentru aşa ceva? Vă puteţi imagina aşa ceva, faţa viitorului nostru preşedinte?', a spus Trump despre Carly Fiorina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.